KÜTAHYA / SİMAV - Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında sınıflarımızda atasözü ve deyimlerimiz etkinlikleri, bulmacalar ve pano çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü faaliyetleri kapsamında kutlama programı yapıldı. Program sayesinde öğrencilerimiz sivil savunmanın önemi ile ilgili bilinçlendirildi. Program sonrasında ise deprem tatbikatı yapılarak okulumuzun tahliye edilmesi sağlandı.

Şbt

Okulumuzda uygulanan Aile Yapısının Korunması ve Ailenin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Hisarbey ve Beyce İlk ve Ortaokullarındaki kardeş olan öğrencilerimize eğlenceli bir etkinlik düzenledik. Kardeş olan öğrencilerimiz birlikte yarışarak kardeşlik duygularını pekiştirmiş oldular.

Şbt

Simav Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenlerince veli ve öğretmenlerimize kadına yönelik şiddet konulu seminer verildi.

Şbt

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerine Jandarma Trafik'ten gelen görevliler tarafından trafik eğitimi verildi.

Şbt

Öğrencimiz Yiğit Akkoç hem sağ hem sol kolda il birincisi olmuştur. Öğrencimiz Halil Efe Çakır ise sol kolda il birincisi sağ kolda il ikincisi olarak yarışmayı tamamlamıştır. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tahir Yardımcı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İlimizde düzenlenen bilek güreşi müsabakalarına katılan öğrencimiz Duygu Doğaner hem sağ hem de sol bilekte il birincisi oldu.

Okul binamızda misafir olan Hisarbey Ortaokulu öğrencisi Esma Bal da sağ ve sol bilekte il üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tahir Yardımcıyı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları başlamıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Şbt

Bakanlığımız tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü armağanı olarak hazırlanan önlükler, müdürlüğümüzce  öğretmenlerimize teslim edildi.

Şbt

Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz çalışmaları planlamak ve değerlendirmek amacıyla okul müdürümüz odasında toplantı gerçekleştirdi. Ardından kültür evine geçerek burada gerçekleşen kültürel çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Şbt

Kültür evimizde İlçe Müftümüz Hasan SERÇE'nin katılımıyla değerler eğitimi konusu sabır işlendi. Öğrencilerimize sıcak çikolata ikram edildi. Okulumuzda sürdürülen etüt ve Kuran Eğitimi kurslarımız İlçe Müftüsü Hasan SERÇE tarafından ziyaret edilerek öğrencilerle sohbet edildi. Çalışmalar yerinde incelendi. Kültür evimizin bir diğer misafirleri Beyceli taşıma kaptanlarımız oldu. Onlarla kahve eşliğinde taşıma işleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Şbt

Değerler Eğitimi Kuübü öğrencilerimiz danışman öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları çalışmalarını panoda sergiledikleri bu ayın konusu SABIR.

Şbt

Simav Rehberlik Araştırma Merkezinde görev yapan öğretmenlerce okulumuz 8. sınıf öğrencilerine bağımlılık konulu seminer verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.