Kas

Okulumuz Değerler Kulübü öncülüğünde, Filistinli kardeşlerimiz için başlatılan yardım kampanyasına katılımlarınızı bekler, orada yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını temenni ederiz.

Kas

Bugün Ulu Önder ATATÜRK'ün 24 Kasım 1928'de "Millet Mektepleri Başöğretmeni" unvanını aldığı gündür. Bugün 24 Kasım 1981'den beri "Öğretmenler Günü" olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile okulumuz tarafından hazırlanan öğretmenler günü kutlama programı okulumuz çok amaçlı salonunda sunuldu.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görev yapan Profesör İlhan Turan tarafından 23 Kasım 2023 tarihinde okumuzda "Kültürel Miras" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirilmiştir. Sayın İlhan Turan'a okulumuza teşrifleri ve öğrencilerimize aktardığı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Beyce'de evi yanan aileye, çocuklarının öğrenim gördüğü okullar(Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu, Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi) olarak geçiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılını 29 Ekim 2023 günü tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşku ve gurur içinde kutladık. Öğrencilerimizin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda yapılacak olan 1. dönem 1. yazılı sınav tarihleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Ekm

Okulumuzda yaşanabilecek olası acil durumlara karşı tatbikat yapıldı. Öğrencilere deprem, yangın ya da herhangi bir acil durumla karşılaşıldığında yapılması gerekenler anlatıldı ve bulundukları yeri en hızlı şekilde tahliye etmeleri sağlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem sınıf veli toplantılarımızı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz tüm velilerine Kütahya Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünde görevli eğitici personel tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri verilmiştir. Yoğun katılım gösteren velilerimize ve eğitim veren jandarma personeline çok teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu, Beyce İlkokulu, Hisarbey İlkokulu ve Hisarbey Ortaokulunun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi. 8. sınıf öğrencilerimiz okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimize hoşgeldin hediyesi verdiler. Ayrıca Simav Orman İşletme Müdürlüğünün 1. sınıf öğrencilerimize verdiği tüplü fidanlar toprakla buluşturuldu. Öğrencilerimiz onlar için düzenlediğimiz eğlenceli yarışmalarda yarışarak çok güzel bir gün geçirdiler. Okulumuz hayırsever öğretmenlerinden Nigar Başyiğit okul bahçesinde tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize lokma ikramında bulundu.

May

ÇEDES Projesi Deprem Bölgesi ile Kardeş Okul uygulaması kapsamında Deprem bölgesi kardeş okullarımızın okul aile birliği  hesaplarına dayanışma kermesimizden elde ettiğimiz gelirden 20.000 TL Şanlı Urfa Haliliye Mehmet Saçlı Ortaokuluna, 7.000 TL Şanlı Urfa Haliliye İbni Sina İlkokuluna aktardık. Öğrencilerimiz kardeş okulumuzun öğrencileriyle sanal ortamda buluştular. Geçmiş olsun dileklerini ileterek onların yanında olduklarını hissettirdiler. Şanlı Urfa Haliliye İbni Sina İlkokulu ile sohbetimize ilçemizden Atatürk İlkokulu öğrencileri de katıldı. Kardeş okul projesine ilçemizden Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbrahim Eren İHO, Osmanbey Ortaokulu, Osmanbey İmam Hatip Ortaokulu, Akdağ Ortaokulu ve Yusuf Koyuncuoğlu İlkoku da katıldı. İlçemizden kardeş okullarımızın hesabına toplam 67.325 TL nakdi yardım aktarıldı. Kardeş okul uygulamasına katılan okullardan Osmanbey Ortaokulu, Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulu da kardeş okullarıyla sanal ortamda buluştular.

May

Öğrencilerimizle Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulu'nun deprem bölgesi illerinden Şanlıurfa'daki Kardeş Okulu yararına düzenlemiş olduğu kermese katıldık. Kermeste 4 Eylül Ortaokulu değerler Kulübü öğrencileri ile okulumuzun değerler Kulübü öğrencileri bir araya geldiler.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında deprem bölgesi illerinden Şanlıurfa ili Haliliye ilçesi Mehmet Saraç Ortaokulu ile Okulumuz Kardeş okul olmuştur. Kardeş Okulumuz ile sanal ortamda öğrencilerimiz sohbet etmişler Geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir. Ayrıca dayanışma kermesimizde toplanan yardım paralarından 20.000 TL'si bu Okulumuzun hesabına aktarılmıştır. Katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, personelimize teşekkür ederiz

May

Çevreme duyarlıyım değerlerimize sahip çıkıyorum kulüp öğrencilerimiz anneler günü nedeniyle huzurevini ziyaret etti öğrencilerimiz ile huzurevi sakinleri arasında hoş sohbetler gerçekleşti. onların yalnız olmadığı hissettirildi hediyeler verildi. Etkinliğimize ilçe Müftümüz Hasan SERÇE de katıldı

Nis

Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulu ve Simav ÇEDES Değerler Eğitimi Kulüpleri Koordinatörlüğünde İlçe Geneli Ortaokullar Arası Siyeri Nebi Bilgi Yarışması Düzenlendi.

Yarışmaya ilçemizdeki tüm ortaokullar katıldı. 5’er soruluk periyotlarda  ÇEDES Değerler Eğitimi Kulüpleri koroları ilahiler söyledi. Yarışma sonucunda 1. Özel Şeref Koleji, 2. lig ödülünü 2 Okul (uzatmalarda da puanı eşit olunca) Osman Bey ve Dağardı Ortaokulları birlikte paylaştı. 3. İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu oldu. Yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ŞİRİKÇİ, İlçe Müftüsü Hasan SERÇE, Müftülük Şube Müdürü Feyzullah KÜÇÜKÇAKIR, Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Özcan, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa SAPMAZ, Okul müdürleri, Danışman öğretmenler ve manevi danışmanlar katıldı. Yarışma sonunda 1, Lig 2, lig 3, lig ödülleri yanında tüm katılımcılara ödüller verildi. Ayrıca jüri tarafından yüzleri güldüren sürpriz bir hediye daha verildi. Tüm katılımcı öğrencilere bayram harçlığı verildi.