Akademik Başarıyı Arttırma Etkinliklerimiz

LGS SINAV ANALİZİ

LGS Eylem planımız çerçevesinde okul koordinatörümüz Semra Arslan hocamız, öğrencilerimize bilmediğini boş bırakabilme, DOGRU-YANLIS_NET Karşılaştırmalı analiz ve puan hesaplama sunumu yaptı. Ayrıca sınavla öğrenci alan okulların taban puanları ile öğrencilerimizin denemelerde aldıkları puan karşılaştırmaları yapıldı.

Nis

LGS EYLEM PLANI OKUL AKADEMIK TAKIP KOMISYONU VELİ GÖRÜŞME GUNLERINDE VELILERIMIZ VE OGRENCILERIMIZLE BIREBIR GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYOR

Nis

Branş öğretmenlerimiz 8.sınıf istekli öğrencilerimizle öğle aralarında, teneffüslerde, boş derslerinde birebir ve gruplar halinde soru çözme saati uygulaması devam ediyor. Proje odamız istekli öğrencilerimizle öğretmenlierimizin buluşma noktası. Çalışmalar için uygun ortam hazırdır.