Nis

İlçe genelinde düzenlenen "Benim Bir Hayalim Var" resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nilsu Ertürk ilçe birincisi, Batuhan Aydın ilçe üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zeynep Çakır'ı tebrik ederiz.

Nis

Mutlu ve sağlıklı aile yapılarının çocukların gelişimi ve mutluluğu üzerindeki etkisine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla velilerimize yönelik seminer verildi.

Aile dinamiklerini, aile üyeleri arasındaki ilişkileri, iletişim becerilerini ve aile içi sağlıklı ve sağlıksız davranışları ele alan bir seminer gerçekleştirildi.  Bu seminer, ailelerin sağlıklı bir şekilde işleyen dinamiklerini anlamalarını ve olumlu değişiklikler yapmalarını teşvik ederken, aynı zamanda aile içi sorunların nedenlerini ve bu sorunları nasıl çözebilecekleri konusunda velilerimizi bilgilendirdi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayında: anlat bakalım etkinliği, anlamını bul etkinliği, video gösterisi ve pano çalışması ile Mevlana'yı öğrendik. Çalışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine İş Güvenliği Uzmanı Zerrin Yıldız tarafından ilkyardım eğitimi verildi.

Mrt

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda kütüphaneler haftası konulu çizgi film izlendi, kütüphane içinde uyulması gereken kuralların neler olduğu anlatıldı, okulumuzun kütüphanesinde kitap okuma etkinlikleri yapıldı, boyama çalışmaları ve pano çalışması yapıldı. Görevli öğretmenimiz Süleyman Özenci'yi emeklerinden dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Değerli Velilerimiz, Millî Eğitim Bakanlığınca velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile birlikte öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgilerinizle internet sitemizin ''Bağlantılar'' bölümünden ''Okuldan Randevu Al'' linkine tıklayarak bir sonraki hafta için randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılını okulumuz çok amaçlı salonunda kutladık. Aziz şehitlerimizi saygıyla andık.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü okulumuz çok amaçlı salonunda kutladık. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ayrıca ilçede düzenlenen kutlama programında İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 2. olan öğrencimize ödülü Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay tarafından takdim edilmiştir. Öğrencimizi ve öğretmeni Şule Biricik Boran'ı tebrik ederiz.

Mrt

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğünün Projesi olan Değerlerimizle Yaşıyoruz Projesi okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.

Mart ayı konusu olan vatan sevgisi ile ilgili pano oluşturduk.

Mrt

İmamhatip Ortaokulunda yapılan yarışmada 7-A sınıfı öğrencimiz Nilsu Ertürk ikinci olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Emek veren öğrencimizi ve öğretmeni Şule Biricik Boran'ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda, ilçede  düzenlenecek olan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılacak öğrencileri belirlemek için yarışma düzenlendi. Yarışmada Türkçe öğretmenlerinden oluşan jüri Beyce ve Hisarbey İlk ve Ortaokullarından birer öğrenciyi birinci olarak seçtiler. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, ilçede yarışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında sınıflarımızda atasözü ve deyimlerimiz etkinlikleri, bulmacalar ve pano çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü faaliyetleri kapsamında kutlama programı yapıldı. Program sayesinde öğrencilerimiz sivil savunmanın önemi ile ilgili bilinçlendirildi. Program sonrasında ise deprem tatbikatı yapılarak okulumuzun tahliye edilmesi sağlandı.

Şbt

Okulumuzda uygulanan Aile Yapısının Korunması ve Ailenin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Hisarbey ve Beyce İlk ve Ortaokullarındaki kardeş olan öğrencilerimize eğlenceli bir etkinlik düzenledik. Kardeş olan öğrencilerimiz birlikte yarışarak kardeşlik duygularını pekiştirmiş oldular.